Pistes és una organització experta en la mobilitat educativa de persones joves, amb més de 3000 joves beneficiaris de les seves accions en els últims 15 anys (pràctiques, voluntarietat, treball de temporada i intercanvis interculturals). Treballa als Pirineus Atlàntics, però també de manera més àmplia a la regió de Nova Aquitània i, fins i tot, a nivell nacional. 

Pistes porta 4 anys desenvolupant la mobilitat transfronterera. Pistes-Solidaires ha participat i coordinat centenars de projectes europeus, Erasmus KA1, KA2, KA3, REC, Europe des citoyens, Europe Direct.  L’associació s’estructura entorn a les exigències dels projectes europeus, tant en el desenvolupament com en la gestió d’aquests projectes.

La redacció acadèmica, i especialment un treball de fi de màster, pot provocar en l’estudiant una ansietat excessiva i una incertesa per completar la tasca a temps. Per tant, val la pena trobar un escriptor escritor masterarbeit ghostwriter experimentat i utilitzar la seva ajuda professional per escriure amb èxit i puntualitat una tesi de màster. Això donarà confiança a l’estudiant en el seu treball.


Mundus neix amb l’objectiu de donar suport i serveis als joves amb la finalitat de millorar les seves possibilitats d’entrar al mercat laboral i la seva integració social. Mundus guia i dóna suport a la mobilitat d’estudiants de diferents nivells i a joves que cerquen un voluntariat. Treballa a l’Aragó i té una seu a Badalona (Barcelona). En total, l’associació treballa amb més de 16 països d’Europa, però també amb Amèrica Llatina i l’Àfrica.

Mundus gestiona projectes Erasmus+, TLN, Europe for citizens, LIFE i AMIF des de fa més de 5 anys. 

La seva especialitat es troba en els programes de mobilitat dels estudiants en formació professional, així com també en la mobilitat de programes de joventut. En total, més de 40 projectes han estat gestionats per l’associació.


Info Jeunes Toulouse Occitanie

La nostra acció gira entorn a 7 objectius prioritats, basats en les necessitats expressades pels joves: ajudar-los, acompanyar-los, informar-los, facilitar la independència del nucli familiar, fomentar el seu compromís social i ajudar-los en el seu projecte de mobilitat internacional.

El CRIJ forma part de la xarxa Eurodesk.

El CRIJ també participa en la formació d’informadors juvenils. És el coordinador de la plataforma de mobilitat regional “EOLE” a Occitània i el seu objectiu és promoure la sinergia de possibilitats de mobilitat pels joves.

El CRIJ té certa experiència en la gestió de projectes POCTEFA liderant Trampoline i els projectes SUDOE “PORTEDEJO II” i”No NEETS”.


Logo Parcours le monde

Parcours le Monde Sud-Ouest té per objectiu promoure i desenvolupar, a través de l’educació formal i no formal, la mobilitat europea i internacional, el diàleg intercultural i la ciutadania, particularment dels joves que n’estan més allunyats. Tot això, amb la finalitat de fomentar l’autonomia, el vincle social i la inserció social i professional.
Les principals accions de l’associació són: la promoció de la mobilitat europea i internacional, l’acompanyament personalitzat dels joves per a la construcció, la realització i la valorització d’un projecte de mobilitat, l’organització de formacions dirigides a diferents públics (preparació quan marxen, interculturalitat, desbloqueig lingüístic), l’enginyeria de projecte i la gestió de programes que permetin la mobilitat (voluntariat, pràctiques professionals, intercanvis juvenils…)
Situada a Tolosa, el seu àmbit d’acció inclou tota la Regió d’Occitània i es dirigeix particularment a joves de 18 a 30 anys amb menys oportunitats.


El SOC porta a terme accions de mobilitat vinculades als programes europeus a Catalunya pel desenvolupament d’estades formatives i pràctiques.

Contacta les organitzacions i les institucions per a enfortir les relacions i la cooperació en matèria de mobilitat.

El SOC participa al Programa de Garantia Juvenil, defineix i gestiona el programa TLN Mobilicat a Catalunya i gestiona i promou el programa Eurodyssée al mateix territori. La regió presideix actualment el programa Eurodyssée.


Desenvolupem programes i iniciatives per a l’apoderament social i col·lectiu. Diferents temes: mobilitat, joventut, ocupació. La Fundació està reconeguda com a: Servei d’Informació Juvenil i d’Orientació a l’Ocupació, Associació Professional, Agència de Voluntariat i Participació a Bizkaia. Comptem amb un servei dedicat als programes europeus.

Estem certificats per la Comissió Europea Europe Direct Bizkaia per a la informació dels ciutadans sobre la UE.

Projectes europeus: Erasmus (KA1, KA2), SVE/Cos Europeu de Solidaritat, Euroregió Euskadi Aquitània, Fons Social Europeu. La Fundació EDE treballa actualment sobre l’ocupabilitat  (treball sobre les competències)